PlayIt4ward-Furman University

18 års fødselsdag? Åha, hjælp! Del dine oplevelser og tips
❤ : 18 års fødselsdag lege


Uanset hvad, så bliver fødselaren glad og overrasket! Dette indlæg blev udgivet i den af. J: eg sælger sprut og øl — billigt.


18 års fødselsdag lege

Men der er vi jo nok så forskellige. Og så er det da altid dejligt med noget musik!


18 års fødselsdag lege
Dette indlæg blev udgivet i den af. Det kunne være en af flere challenges, hvor de bliver sat op imod hinanden. H: usdyr skal I 18 års fødselsdag lege ikke medbringe. Det er ikke alle shots som består af vodka osv. Det er mere alkoholen, jeg er i tvivl om. De må kun tage ét kort af gangen. Et sjovt lille indslag er for eksempel at lave en quiz med 18 spørgsmål, der handler. Man kan derfor ikke afholde sin egen surprise party, men man kan afholde et surprise party for fx sit barn, sin kæreste eller sin bedste ven. Desværre mener min gymnasieklasse at de 18 shots er en tradition.

sjov leg til druk - Uanset om du skal have eller give gaver, så er fødselsdage en festlig begivenhed, og på Gaveideer.


18 års fødselsdag lege

Jeg så lige en anden tråd, som handlede om en 18-års fødselsdag. Den handlede dog kun om underholdning, og jeg har brug for at vide en del mere. Jeg fylder selv atten om under et halvt år, og jeg har absolut intet planlagt eller noget som helst i tankerne endnu. Er jeg sent ude? Hvad har man normalt med til en 18-års fødselsdag? Kender godt til de 18 shots.. Og så er det da altid dejligt med noget musik! Men jeg tænkte lidt på ang. Eller betale for shots, men gratis øl og ciders osv? Eller blot gratis alting ang. Hvad laves der typisk af underholdning? Og ja, er som sagt på bar bund! Så hvis I ville dele jeres oplevelser, tips eller advare mod noget, eller andet jeg skal være opmærksom på, så ville det være utrolig dejligt! Jeg aner endnu intet om beløb, antal gæster osv. Men jeg har ikke sådan en kæmpe stor vennekreds, blot mine lidt få, gode venner. Jeg overvejer også at holde det sammen med en anden. Er det en god idé? Og er det nok kun at have ens forældre til at holde en smule opsyn under festen? Åha, det kommer jo selvfølgelig også an på antal gæster.. Jeg er lettere forvirret! Så ja, del gerne alt, der har noget som helst med 18 års fødselsdag at gøre! Det ville jeg blive rigtig rigtig glad for. Og mange tak på forhånd! Jeg kommer fra Jylland, så til min 18 års lejede vi et forsamligshus ude midt i ingenting, da vi skulle have plads til alle gæsterne. Holdte med en veninde i den forbindelse så vi var godt en 60-75 mennesker, både dem vi gik i klasse med, venner og veninder ud over og nogle få der crashede. Vi havde ikke DJ, men sørgede for musikken selv på PC som vi havde lavet en lang playliste og brugte højtalerne der allerede var der. Tror til gengæld vi havde fået fat i noget lyssætning - kan ikke helt huske det. Vi havde været i Tyskland og handle ind og lavet en bar hvor folk kunne betale for en drink, noget med 5 kr for shot og 10 for drinks og så kunne man få et titurskort hvor den sidste drink var gratis. Vores ældre søskende og deres venner hjalp med at passe baren Jeg tog til tyskland og købte øl og sodavand og lidt vodka, hvis folk havde andre ønsker til drikkevarer tog de selv med. Drikkevarerne var gratis, da det jo er en fødselsdag! Folk fik aftensmad, snacks, natmad og morgenmad til de overnattende og holdt det i et forsamlingshus. Vi var to om det, mig og min tvillingesøster. Er meget imod fødselsdage hvor gæsterne ikke som minimum får sodavand Kan jo sagtens være af de billige 2 liters fra Netto og mindst ét måltid som enten aftensmad eller natmad. Så kan man jo altid få folk til selv at tage andre drikkevarer end sodavand med hvis de ønsker det. Synes det er for dårligt med fødselsdage hvor folk kommer med gaver og ikke i det mindste får lidt mad og drikkevarer. Hvis man ikke har råd til at lave en hjemmelavet pizza til natmaden og købe for nogle hundrede kroner Harboe Cola Der kommer man virkelig langt , så har man jo inviteret for mange gæster. Plus, man laver ikke selv sine 18 shots, så dem skal du ikke tænke over. Det gør ens kammerater for en hvis stemningen er til det. Til den seneste 18års jeg var til diskuterede jeg og nogle veninder om tøsen skulle have 18 shots eller ej. Vi endte med at droppe det, fordi stemningen mest var til hygge Altså, jeg synes tit at det bliver for voldsomt med de der 'druk traditioner'. Jeg havde aldrig hørt om 18 shots, og jeg kan helt ærligt ikke se det fede i det - eller det sjove for den sags skyld. Men der er vi jo nok så forskellige. Min 18 års foregik stille og roligt; jeg holdte ikke en vild abefest, og det mener jeg ikke nødvendigvis at man skal. Jeg holdte sammen med min søster, som blev 25, og vi inviterede vores familie til at komme kl. Om aftenen kom nogle venner og så sad vi bare og hyggede i et telt ude i haven, hørte musik og nogle drak lidt. Meget afslappet, og ingen der brækkede sig ud over det hele og var voldsomt fulde. Alt i alt havde jeg en afslappet og hyggelig 18-års, og det er jeg glad for, for de der vilde feste og druk har aldrig rigtig sagt mig noget. Jeg kommer fra Jylland, så til min 18 års lejede vi et forsamligshus ude midt i ingenting, da vi skulle have plads til alle gæsterne. Holdte med en veninde i den forbindelse så vi var godt en 60-75 mennesker, både dem vi gik i klasse med, venner og veninder ud over og nogle få der crashede. Vi havde ikke DJ, men sørgede for musikken selv på PC som vi havde lavet en lang playliste og brugte højtalerne der allerede var der. Tror til gengæld vi havde fået fat i noget lyssætning - kan ikke helt huske det. Vi havde været i Tyskland og handle ind og lavet en bar hvor folk kunne betale for en drink, noget med 5 kr for shot og 10 for drinks og så kunne man få et titurskort hvor den sidste drink var gratis. Vores ældre søskende og deres venner hjalp med at passe baren Haha, har holdt præcis den samme fest Sådan gør man bare i Jylland. Mange tak for svar alle sammen! Jeg ved godt, at jeg ikke selv skal lave de 18 shots, og jeg er nu heller ikke meget for dem alle sammen. Gider ikke ende med ikke at kunne huske min fødselsdag. Desværre mener min gymnasieklasse at de 18 shots er en tradition. Jeg har aldrig rigtigt været den største festabe hellere, men synes det er sjovt at feste og danse igennem og drikke til det punkt, hvor man har det godt og er glad Og regner også helt klart med, at der skal være et gratis måltid og snacks osv. Det er mere alkoholen, jeg er i tvivl om. Jeg har lige været til min første 18 års i sidste måned. Der var alle øl og ciders gratis samt natmad og snacks. Og hvis vi ville have stærkere alkohol så som vodka og shots osv, så skulle vi selv medbringe det. Brown-eyed sagde: Mange tak for svar alle sammen! Jeg ved godt, at jeg ikke selv skal lave de 18 shots, og jeg er nu heller ikke meget for dem alle sammen. Gider ikke ende med ikke at kunne huske min fødselsdag. Desværre mener min gymnasieklasse at de 18 shots er en tradition. Jeg har aldrig rigtigt været den største festabe hellere, men synes det er sjovt at feste og danse igennem og drikke til det punkt, hvor man har det godt og er glad Og regner også helt klart med, at der skal være et gratis måltid og snacks osv. Det er mere alkoholen, jeg er i tvivl om. Jeg har lige været til min første 18 års i sidste måned. Der var alle øl og ciders gratis samt natmad og snacks. Og hvis vi ville have stærkere alkohol så som vodka og shots osv, så skulle vi selv medbringe det. Til det markede: Jeg har personligt aldrig været til en 18 års, hvor man skulle betale for noget, og jeg har det også sådan, at hvis man ikke har råd til at købe stort ind og betale for sine gæster, så skal man måske satse på en mindre fest. Der er forskel på en hygge-privat fest, hvor det er meget normalt at folk selv tager deres sprut med og så en 18 års og større runde fødselsdage, hvor jeg synes, at der er det værten, og ikke gæsterne, som betaler for drikkelse, mad og snacks.


60 års fødselsdag for morfar
Dette indlæg blev udgivet i den af. Det kunne være en af flere challenges, hvor de bliver sat op imod hinanden. H: usdyr skal I 18 års fødselsdag lege ikke medbringe. Det er ikke alle shots som består af vodka osv. Det er mere alkoholen, jeg er i tvivl om. De må kun tage ét kort af gangen. Et sjovt lille indslag er for eksempel at lave en quiz med 18 spørgsmål, der handler. Man kan derfor ikke afholde sin egen surprise party, men man kan afholde et surprise party for fx sit barn, sin kæreste eller sin bedste ven. Desværre mener min gymnasieklasse at de 18 shots er en tradition. في للزواج بورتو موقع حلال للتعارف Dansk mundtlig eksamen hhx Danske ord med z wordfeud

Views: 7

Tags: 18, fødselsdag, års

Comment

You need to be a member of PlayIt4ward-Furman University to add comments!

Join PlayIt4ward-Furman University

Up To Date Support

Total Money Raised  2011 -2017 :

$18,282.00

Total Items Donated:

- 37 Jackets

- 11 Blankets

- lacrosse equipment

- 20 pillow pets

© 2022   Created by PlayIt4ward.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service