PlayIt4ward-Furman University

Hvordan får man venner på efterskole

Flere og flere målrettede elever vælger efterskole
❤ : Hvordan får man venner på efterskole


Cecilia: Jeg syns hun skal prøve å vise hvem hun er, og at hun er der. Der bliver også stillet krav til, at du som ung tager ansvar for dig selv og fællesskabet på en efterskole. Bliv ved med at være det, og de rigtige venner vil dukke op.


hvordan får man venner på efterskole

Hun burde tenke positivt. Normalt får man 2 betalingsfri måneder, dette plejer at være december og januar. Tenk at det er andre i klassen din som også føler det samme, og da blir de bare glade for at du tar kontakt! Hvis man har aftalt at tage på en udflugt, og jeg kan mærke, at jeg ikke kan alligevel, så bliver det meget værre, hvis folk prøver at få mig til at gøre det — også selvom det er godt ment.


hvordan får man venner på efterskole
Af Ulla Hinge Thomsen. Du lærer en masse nye at kende På de fleste efterskoler går der over 100, eller deromkring, elever — så der er god chance for at lære en masse at kende. Hvis man nu forestillede sig, det var migræne og ikke angst, ens ven led af, så ville man jo aldrig tøve med at tale om det, vel. Skolen har helt sikkert planlagt nogle ture og natløb med videre, som du alle sammen lærer en masse af. Man lærer at respektere andre og deres behov, og man lærer at gå på kompromis. Hvordan får man venner på efterskole man ikke forstyrrer sin værelseskammerat og alt foregår i et stille og roligt gear, kan timen bruges til mange forskellige ting. Få en hel eftermiddag om ugen sammen med dit jagthold, hvor gode jagt-oplevelser er det vigtigste, mens du går på efterskole. Selvom det er spændende, finder mange unge det i starten svært, at de skal bo væk fra forældrene, og konstant forholde sig til en roomie. Flere unge i Danmark følger sig mentalt udfordret. Men nå VIL jeg være sosial. Du har også mulighed for at være elev på en efterskole flere år i træk.

Hvordan er det at gå på efterskole? - Du skal leve op til ovenstående betingelser ved efterskoleopholdets begyndelse.


hvordan får man venner på efterskole

Følelsen var ikke til at tage fejl af: Endelig! Nu er teaterugen skudt i gang, og elever, lærere og andet personale var alle klar til en udfordrende uge, hvor alle måtte give en ekstra tørn. For hvordan er det egentlig at gå i gymnasiet med karakterræset? Hvad gør man, når man har været liiidt for tæt på de forkerte mennesker? Hvordan får man flest likes på sine opslag, og hvad gør man, hvis katastrofen indtræffer: alt for få smed et like? Alle disse spørgsmål og mange flere besvarede eleverne i årets teaterstykke. Alle spiller en rolle Selvom ikke alle eleverne var på scenen under forestillingen, var det forsat en fælles indsats, der løftede skuespillet. Mens skuespillerne øver replikker, er resten af eleverne fuldt beskæftiget. Danserne tilretter detaljer, så de samlede koreografier er perfekt afstemt musikken. Alt imens er kostumefolkene i gang med at finde tøj fra gemmerne og tilføje de sidste detaljer, så det passer på lige netop dette års forestilling. PR-gruppen arbejder på højtryk, så brochure og artikler spiller. Konklusionen var entydig: En suveræn uge, hvor elever, lærere og gæster havde gode oplevelser. En ide under opblomstring Skuespillet var under ledelse af Christoffer Koch. Til hverdag er Christoffer lærer på Dejbjerglund, men i fritiden er han bidt af en gal skuespiller. Derfor er han også hovedaktøren bag skuespillet. Han fik ideen til skuespillet, ved at gå rundt mellem skolens elever. Forventninger til høje karakterer og sociale præstationer i familien og blandt venner kræver sit unge menneske. Og så skal det hele i øvrigt dokumenteres på de sociale medier — som kun accepterer det perfekte. Et godt break Selvom teaterugens primære formål var at lave en god forestilling, tjener den samtidig andre formål. Foruden den gode oplevelse, eleverne får af at stå på scenen, skabes der også et godt fællesskab i løbet af ugen. I stedet for at man i små hold kæmper sammen for at vinde en fodbold- eller en håndboldkamp, er hele skolen sammen om at lave et godt teaterstykke. Samtidig får eleverne lov til at udfolde sig kreativt. Teaterugens hyggelige stemning er også med til at give eleverne et godt break i en ellers kold og trist måned.


Tour de Brøruphus
Af Ulla Hinge Thomsen. Du lærer en masse nye at kende På de fleste efterskoler går der over 100, eller deromkring, elever — så der er god chance for at lære en masse at kende. Hvis man nu forestillede sig, det var migræne og ikke angst, ens ven led af, så ville man jo aldrig tøve med at tale om det, vel. Skolen har helt sikkert planlagt nogle ture og natløb med videre, som du alle sammen lærer en masse af. Man lærer at respektere andre og deres behov, og man lærer at gå på kompromis. Hvordan får man venner på efterskole man ikke forstyrrer sin værelseskammerat og alt foregår i et stille og roligt gear, kan timen bruges til mange forskellige ting. Få en hel eftermiddag om ugen sammen med dit jagthold, hvor gode jagt-oplevelser er det vigtigste, mens du går på efterskole. Selvom det er spændende, finder mange unge det i starten svært, at de skal bo væk fra forældrene, og konstant forholde sig til en roomie. Flere unge i Danmark følger sig mentalt udfordret. Men nå VIL jeg være sosial. Du har også mulighed for at være elev på en efterskole flere år i træk. الكتابية دردشة الدردشة مسيار غرف زواج اسلامي موقع مستعملة سيارات افضل زواج السعودية في Online cougar dating south africa

Views: 5

Tags: Ta, Vanskelig, det, , første, nye, steget!, venner?, å

Comment

You need to be a member of PlayIt4ward-Furman University to add comments!

Join PlayIt4ward-Furman University

Up To Date Support

Total Money Raised  2011 -2017 :

$18,282.00

Total Items Donated:

- 37 Jackets

- 11 Blankets

- lacrosse equipment

- 20 pillow pets

© 2021   Created by PlayIt4ward.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service