PlayIt4ward-Furman University

Opsætnings manualer
❤ : Server til udgående post smtp tdc


Yderligmere så er standard porten for POP3 110 og vil i de fleste tilfælde ikke virke på andre porte valg af port er noget din ISP - internet udbyder har valgt. Tilsidesæt standardport Hvis du vil kunne redigere portnummeret, der følger serveradressen, skal du markere dette afkrydsningsfelt. Adgangskode: Adgangskoden som hører til brugernavnet kan være en udleveret af udbyderen eller kan være en, du selv har valgt, da du oprettede kontoen. Det med portene er ikke det store problem.


server til udgående post smtp tdc

Flere udbydere, som f. Min kammerat der har en mailadresse der hedder xxx net. Hvis du konfigurerer én IMAP-konto på flere computere, kan du prøve at holde en pause mellem hver konfiguration. Min e-mail er hos web10.


server til udgående post smtp tdc
Jeg gjorde følgende: Server til udgående post skal rettes fra: smtp. Det vil jeg prøve, når jeg logger på min kammerats computer i aften. Se noter oven for Port: Standard 993 Forbindelsessikkerhed: SSL Godkendelsesmetode: Almindelig adgangskode Brugernavn: Din mailadresse Adgangskode: Din adgangskode til Gmail Udgående post Servernavn: smtp. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Meddelelsen kan også forekomme, hvis du har angivet dit brugernavn server til udgående post smtp tdc. Men ved opsætning skal man bruge de servernavne, brugernavne, adgangskoder, porte m. Er det så ikke noget med, at jeg skal indtaste hans brugernavn og adgangskode. BBSYD IMAP eMail setup se her… Thunderbird-OutLook- eM Client o a Mozilla Thunderbird eMail client BBSYD og STOFA som IMAP på Thunderbird Win 10 den 26-10-2017 Serverindstillinger: IMAP — mail. Når jeg bruger port 110 kan jeg modtage mails, men ikke sende. Indstilling Beskrivelse Kontobeskrivelse Din konto navngives på følgende måde i Outlook.

SMTP service - Men nu har jeg problem med at sende min mail ud Jeg bruger Outlook 2013 og en anden mail server end yousee, jeg kan godt modtage min mail, men ikke sende, har lavet 587 port men kan stadig ikke sende min mail ud Er der nogen der bruger anden mail server end yousee mail server til at sende mail?


server til udgående post smtp tdc

Server til udgående post Jeg har lige fået instaleret nyt netværk: telia. Siden har jeg ikke kunnet sende post fra det mailprogram som ligger på min mac. Min e-mail er hos web10. Når jeg bruger port 110 kan jeg modtage mails, men ikke sende. Jeg har også prøvet med port 587, som er telias port. Jeg har også prøvet at med forskellige servere: pop3. Hvad pokker gør jeg? Tror lige vi skal have udredt lidt : POP3 er den protokol måde hvormed man henter sine mails, mens SMTP er den der bruges når man skal sende mails. Yderligmere så er standard porten for POP3 110 og vil i de fleste tilfælde ikke virke på andre porte valg af port er noget din ISP - internet udbyder har valgt. Hvis du lige igen gider prøve gå ind i indstillinger for din mail konto og så lige tjecke at du har nedenstående oplysninger indtastet: Udgående post Servernavn: smtp. Tusind tak for jeres svar. Ja, mit internet er hos telia. Det er helt rigtigt at jeg kun kan bruge port 110 til at modtage mails. Men jeg kan stadig ikke sende mails. Har lige prøvet med: smtp. Den port den bruger til udgående post er: brug standartporte dvs. SSL er slået fra og adgangskode. Det mailprogram jeg bruger er det som ligger på Mac, når man køber den, og det hedder bare: mail.


Yahoo Mail POP/ IMAP/ SMTP Setup For Mail Client
Jeg gjorde følgende: Server til udgående post skal rettes fra: smtp. Det vil jeg prøve, når jeg logger på min kammerats computer i aften. Se noter oven for Port: Standard 993 Forbindelsessikkerhed: SSL Godkendelsesmetode: Almindelig adgangskode Brugernavn: Din mailadresse Adgangskode: Din adgangskode til Gmail Udgående post Servernavn: smtp. Det er vores hensigt, at dette indhold skal være nyttigt for dig. Meddelelsen kan også forekomme, hvis du har angivet dit brugernavn server til udgående post smtp tdc. Men ved opsætning skal man bruge de servernavne, brugernavne, adgangskoder, porte m. Er det så ikke noget med, at jeg skal indtaste hans brugernavn og adgangskode. BBSYD IMAP eMail setup se her… Thunderbird-OutLook- eM Client o a Mozilla Thunderbird eMail client BBSYD og STOFA som IMAP på Thunderbird Win 10 den 26-10-2017 Serverindstillinger: IMAP — mail. Når jeg bruger port 110 kan jeg modtage mails, men ikke sende. Indstilling Beskrivelse Kontobeskrivelse Din konto navngives på følgende måde i Outlook. Is marzia and pewdiepie still dating Iphone 7 uden abonnement telia Cameron boyce dating sofia carson

Views: 4

Tags: Oversigt, mailservere, over, udgående

Comment

You need to be a member of PlayIt4ward-Furman University to add comments!

Join PlayIt4ward-Furman University

Up To Date Support

Total Money Raised  2011 -2017 :

$18,282.00

Total Items Donated:

- 37 Jackets

- 11 Blankets

- lacrosse equipment

- 20 pillow pets

© 2024   Created by PlayIt4ward.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service